Power BI

Power BI transforms your company's data into rich visuals for you to collect and organize so you can focus on what matters to you.

 

Breng uw data tot leven
met Microsoft Power BI

Microsoft PowerBI  is een onderdeel van de Microsoft Business analytics tools, waarmee u onder andere gegevens kunt visualiseren en deze daardoor gemakkelijker inzichtelijk kunt maken. Door uw data te verwerken en presenteren met PowerBI krijgt u beter zicht op alle belangrijke data binnen uw bedrijf en kunt u sneller ingrijpen waar nodig en effectieve op feiten gebaseerde besluiten nemen.

Power BI Trainingen

De PowerBI trainingen worden op een interactieve en praktische manier verzorgd. Na deze trainingen beheerst u de functionaliteiten van PowerBI en kunt u gelijk aan de slag met het verzamelen van gegevens uit diverse bronnen, het visualiseren van deze gegevens in interactieve grafieken en dashboards, en het grafisch leren presenteren van de informatie aan de belangrijke stakeholders. Hieronder enkele onderwerpen van de trainingen:

Power BI Basics

 1. Loading data from Excel
 2. Using visualizations
 3. Basic Reports
 4. Simple Dashboard

Onze eerstvolgende Power BI Basics training wordt online gefaciliteerd.

Power BI Intermediate

 1. Dashboards
 2. Share your work
 3. Reports
 4. Visualizations
 5. Data from files
 6. Data from databases
 7. Data refresh
 8. Administration
 9. Troubleshooting

Ready voor Microsoft Power BI trainingen?

Meld je gauw aan bij Excel Suriname voor een van onze Microsoft Power BI trainingen.

powerbi-desktop

De marktpositie van Microsoft Power BI

Power BI is geintegreerd in de Microsoft Office 365 Suite, en dat betekent dat het compatible is met alle Microsoft (Office) applicaties zoals Excel, Access en SharePoint.

Een groot voordeel van POWER BI zijn de opties om informatie te delen met anderen, eventueel ook buiten uw organisatie. Het is mogelijk om segmenten van gebruitkers te maken met wie u bepaalde informatie wilt delen. Delen van de informatie kunnen worden verborgen, zodat niet geautoriseerde gebruikers die niet kunnen zien.

Kostenbesparing
Verhoging efficiency
%

Gartner Magic Quadrant 2017