Power BI effectief gebruiken

Training

Na de Power BI Intermediate training beheerst u de functionaliteiten van Power BI en kunt u gelijk aan de slag met het verzamelen van gegevens uit diverse bronnen, het visualiseren van deze gegevens in interactieve grafieken en dashboards, en het grafisch leren presenteren van de informatie aan de belangrijke stakeholders. Hieronder enkele onderwerpen van de training:

  1. Reports & Dashboards
  2. Power BI Desktop vs Power BI Service
  3. Power Query
  4. Visualizations
  5. Using data connectors
  6. Data from databases
  7. Data refresh
  8. Administration

Onze werkwijze
De training beslaat 10 sessies van maximaal 2 uren per sessie en wordt via Microsoft Teams gefaciliteerd. Aanmelden is mogelijk door het formulier volledig in te vullen. Na registratie en ontvangst van de betaling krijgen de deelnemers toegang tot ons eLearning platform.
Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Om iedereen een optimale leerervaring te kunnen bieden zijn er per groep maximaal 6 deelnemers. Per organisatie worden er maximaal 2 personen toegelaten.

Investering
Uw investering voor deelname bedraagt USD 395.- per persoon en is inclusief toegang tot onze online leeromgeving en een afsluitend examen. Geslaagden ontvangen een digitaal Excel Suriname certificaat.

Logistieke en overige informatie.
De training wordt verzorgd op de maandag en de woensdag van 19.00-21.00uur en start op maandag 31 augustus a.s. Het examen wordt binnen 2 weken na afloop van de training afgenomen. Het minimum aantal deelnemers is 4 en het maximum 6.

Om mee te kunnen doen heeft u nodig:
•             Een computer/laptop met min. 8GB RAM, microfoon en camera
•             Een goede internetverbinding
•             Een ruimte waarin u ongestoord kunt deelnemen aan de sessies
•             Microsoft 365 of Office 2019
•             De laatste versie van Power BI Desktop

Inhouse
Wilt u meerdere personen van uw organisatie laten trainen, vraagt u dan naar onze inhouse opties.