Power Pivot

Microsoft Power Pivot is bedoeld om grote datasets te modelleren, analyseren en het maken van aantrekkelijke rapporten en dashboards te vereenvoudigen. Het is een Excel add-in die gratis is te gebruiken. Eenmaal geactiveerd kunt u eenvoudig connecten naar verschillende databronnen en beginnen met het visualiseren van data. Het kan grotere hoeveelheden data aan dan Excel (miljoenen records). De data kan komen uit verschillende bronnen en het mooie is dat u Power Pivot gewoon vanuit Excel kunt gebruiken en met Excel aan de hand van de data veel sneller dan voorheen pivot tables en -charts kunt maken.

Wilt u kennis maken met de vele mogelijkheden welke Power Pivot biedt? Meldt u zich dan aan voor onze komende online workshop. In de Power Pivot Basics workshop leert u de basisvaardigheden voor het werken met Microsoft Power Pivothet maken van analyses en aantrekkelijke dashboards.

Onder andere komen aan de orde:

  • Data structureren en modelleren
  • Interactieve reports en dashboards maken a.d.h.v. data uit Excel
  • Connecties met verschillende databronnen maken

De online workshop beslaat 2 sessies van maximaal 2 uren en wordt via Microsoft Teams gefaciliteerd. Daarnaast krijgen de deelnemers toegang tot ons eLearning platform. De investering voor deelname is SRD 995,-. U kunt zich aanmelden door het formulier volledig in te vullen.
Om iedereen een optimale leerervaring te kunnen bieden zijn er per groep maximaal 6 deelnemers.

De eerstvolgende workshop wordt verzorgd op de donderdag 20 en dinsdag 25 augustus a.s. van 14.00-16.00uur.

Om mee te kunnen doen heeft u nodig:

  • Een computer/laptop met microfoon en camera
  • Een goede internetverbinding
  • Een ruimte waarin je ongestoord kunt deelnemen aan de sessies
  • Een recente versie van Office (2013 of hoger), liefst Microsoft 365
  • Gebruik je Office, dan dient de software geactiveerd te zijn