JenniferSaouma

Jennifer Saouma-Cabenda (Mitra NV, HR manager)

 

Ik zou de training Data Analytics voor HR Professionals van harte aanbevelen aan HR medewerkers maar ook de andere afdelingen binnen ons bedrijf. Intussen ben ik al 8 jaren de HR Manager bij Mitra NV, en als ik kijk naar de inhoud van de training heeft het raakvlakken op meerdere delen van het bedrijf. Ik denk dat vooral de Finance en Sales afdeling goed gebruik zouden maken van het effectiever kunnen analyseren van data.

 

Dit is de eerste keer dat ik een training volg bij Excel Suriname. Ik kreeg op de mail een bericht over een gratis Power BI sessie en het maken van Dashboards, speciaal gericht op HR professionals, en zodoende ben ik geïnteresseerd geraakt in deze training. Mijn verwachting was dat ik mijn Excel skills zou kunnen verbeteren. Ook het leren hoe effectiever om te kunnen gaan met data zodat ik wat meer tijd over zou hebben voor het maken van analyses, en de training heeft helemaal voldaan aan mijn verwachtingen.

 

Ik heb de opgedane kennis ook gelijk kunnen toepassen in mijn werk, omdat hetgeen meneer Cameron behandeld heel praktisch is en gericht op HR-vraagstukken waar we in Suriname mee te maken hebben. De onderwerpen die behandeld worden zijn niet alleen theoretisch maar er worden tools aangereikt die je echt nodig hebt in je werk binnen de HR afdeling.

Over het algemeen waren alle onderdelen goed te volgen en ik vond het prettig dat de training op een luchtige manier wordt verzorgd. De locatie was prima en ook het tijdstip kwam mij goed uit op de zaterdag.